Make your own free website on Tripod.com

Werk vanuit huis

Tips en Uitleg

Home
Nederlandse pagina's
Internationale pagina's
Internetbanken
Vragenlijsten invullen
Promoot je site
Speel leuke spelletjes
Gratis emailadres
Tips en Uitleg
Winnen
Aanbiedingen
Linkpartners

Geld verdienen met internet!

Het hoe en waarom van een nieuwe manier om geld te verdienen.

Eigenlijk is er niets nieuws aan, alleen wordt deze manier van geld verdienen op dit moment door het grote publiek ontdekt en, belangrijker nog, ook door bedrijven. Bedrijven willen graag adverteren en hebben vaak veel geld voor reclame over. De laatste jaren heeft internet zijn opmars gemaakt en zijn miljoenen mensen wereldwijd dagelijks online.

Spam (ongewenste email) mag niet meer dus moet je wat anders verzinnen om de mensen te bereiken. Pop-ups worden veelal als hinderlijk ervaren en sommige pagina's staan zo vol met banners dat niemand er meer op klikt (helaas want achter die banners staat vaak een heleboel waardevolle informatie).

Hier doet dus het paid email/surf/click enz. zijn intrede. Bedrijven kunnen adverteren, bereiken op deze manier veel mensen. De paid-sites krijgen dus geld van die bedrijven en om veel bezoekers op hun site te krijgen stellen ze daar wat tegenover. Door lid te worden van zo'n site krijg je dus een deel van hun inkomsten. Dus iedereen tevreden.

Inmiddels zijn er erg veel van dit soort sites en het is mogelijk om een leuk bedrag in de maand te verdienen. Natuurlijk moet je daar dan wel even voor sparen maar met een beetje inspanning per dag, kan je al zo'n paar honderd dollar of euro per jaar verdienen.

Het enige wat je daarvoor moet doen is je aanmelden en je email lezen. In iedere welkomstmail staat een referral link. Deze link kan je gebruiken om je vrienden, kennissen, familie en collega's lid te maken. Kopieer en plak deze link in het mailtje dat je naar iemand stuurt en wanneer zij die link volgen heb jij een referral.

 

Succesvol geld verdienen met internet!

1.       Neem een apart email account, bijvoorbeeld bij Gmail of mailbling, zodat je gewone postbus niet volloopt met email. Hotmail kan ook maar bij sommige programma's levert dit moeilijkheden op omdat Hotmail massmailing als spam ziet en je mailtjes gebounced worden.

2.       Lees elke dag je mail of tenminste één keer in de 48 uur (sommige zijn maar 48 uur geldig en vervallen dan, dat zou zonde zijn).

3.       Zorg wel dat je een goede virusscanner hebt, het gebeurt steeds vaker en er zijn tegenwoordig dagelijks grapjassen die virussen verspreiden (je kan ook een virus tijdens het surfen oplopen). Norton Systemworks is een alles in één en zeer aan te raden. Maak nooit een onbekende attachement open.

4.       Neem een account bij Paypal dan kan je bij sommige programma's je al bij $ 0.01 uit laten betalen.

5.       Investeer je verdiende geld in het begin zoveel mogelijk om programma's te promoten, bekijk goed de acties op E-Bay en bekijk bij elk programma de voordelen bij een upgrade (velen bieden bij een goldmembership een gratis maandelijkes ad).

Zorg dat je zoveel mogelijk referrals werft. Ze verzekeren je van inkomsten waar je zelf helemaal niets voor hoeft te doen.